Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Tesco és az Aldi már most vasárnap nyitva lesz Szombathelyen

Átnéztük az áruházláncok weboldalait, ha kellett fel is hívtuk az ügyfélszolgálatot, hogy azon melegében tálaljuk az infót. Íme a várható bolthelyzet most vasárnap.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Tesco állítólag háromszoros bért ajánlott azon alkalmazottainak, akik bejönnek dolgozni most vasárnap. A pénz beszél: nagyon sok üzletet kinyitnak most vasárnap.

 • Szombathelyen a Zanati úton és a Gazdag Erzsi utcában, ezen kívül Sárváron, Körmenden és Celldömölkön is lehet teszkózni.
 • Az Aldi nem variál, ők egyszerűen minden boltot kinyitnak április 17-én. Hogy itt is megszorozzák-e a napi bért, arról nem tudunk.
 • A Lidl ajtajai zárva maradnak. A lánc egy közleményt küldött:

  Munkavállalói érdekében a Lidl nem nyitja ki üzleteit most vasárnap.

 • Az Spar-ban sem fogunk vásárolni, mert a környéken egyetlen üzletet sem nyitnak ki.
 • A Penny Market valamennyi üzlete kinyit vasárnap, reggel 8-tól 18 óráig lesznek majd nyitva. A munkavégzés kizárólag önkéntes alapon történik, amelyért a törvényi mértéknél lényegesen magasabb, 200 százalékos pótlékot fizetnek.
 • Aggódni kár, jövő vasárnap már garantáltan minden bolt kinyit, ami eddig nem tehette. Végezetül egy kis zárva tartós nosztalgia. Itt van azon boltok listája is, amelyek törvénytől függetlenül eddig is működtek vasárnap Ezek a boltok vannak nyitva vasárnap is Vas megyében 2015. March 07. 08:00 és ez után is nyitva lesznek.

  Így lett vége a középkornak

  Nem győzzük kapkodni a fejünket: amilyen gyorsan jött Vasárnapi pihenőnap: megszavazva 2014. December 16. 13:20 , na annál is gyorsabban múlik a vasárnapi zárva tartás. Hétfőig azt hihettük, hogy két-három emberöltő is eltelik mire ezt a furcsa – ám a boltosoknak annál szimpatikusabb – szabályt kiheverjük. Aztán Rogán Antal váratlanul bejelentette Orbánék megfutamodtak: visszavonja a kormány a vasárnapi boltzárat 2016. April 11. 12:27 , hogy vége az egésznek, újra bármikor kinyithatnak a boltok. Másnap a Parlament is megtárgyalta és elfogadta a törvényt Megszavazták: viszlát boltzár! 2016. April 12. 14:15 . A lelkesedést akkor az hűtötte, hogy akár jövő hétfőig is elhúzódhat, amíg az elfogadott szöveg hatályba lép - erre ma kiderül, hogy ezen is túl vagyunk Kihirdették a boltok vasárnapi nyitva tartását lehetővé tévő törvényt 2016. April 15. 15:40 . Akadály lehetett volna az is, hogy az alkalmazottak meglévő beosztását Mindenki nyugodjon le, vasárnap még nem lesznek nyitva a boltok 2016. April 14. 19:22 ennyi idő alatt nem lehet átszervezni – ismét bebizonyosodott, hogy akadály csak az előtt van, aki nem is akarja igazán.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Kapcsolódó cikkeink

  A szombathelyi püspöknek nem tetszik a vasárnapi boltzár eltörlése

  Veres András rossznak tartja a mostani döntését és kifogásolja, hogy vele és az egyházzal senki nem egyeztetett.

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés

  Hasznos

  Hirdetés
  Hirdetés
  Tovább az oldalra