Bele akarta állítani az ingatlanszakértőbe a vascsövet az agresszív férfi

A bíróság rendelte ki, úgyhogy most nagy bajban van.

A Sárvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint nem engedte be ingatlanába a bíróság által kirendelt ingatlanforgalmi szakértőt – áll a Vas Vármegyei Főügyészség lapunkhoz is eljuttatott közleményében.

2022 júliusában helyszíni szemlét kellett volna elvégeznie a szakértőnek, a férfi azonban azzal fenyegette meg, hogy ha oda belép, akkor beleállítja a kezében tartott, hegyes végű vascsövet.

A vádlott ezzel a magatartásával a szakértőt jogszerű eljárásában akadályozta, a vonatkozó jogszabály szerint bírósági eljárásban a szakértő pedig közfeladatot ellátó személy.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni – írják.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek