Hétfőtől további forgalomkorlátozások lesznek a Berzsenyi tér környékén

Zsákutcák, ideiglenesen megszűnő bicikliutak és még több lezárás.

Március közepén indult meg Megint nekiláttak a Berzsenyi tér feltúrásának 2017. March 17. 12:46 a szombathelyi Berzsenyi tér átalakítása. Hozott is nagy káoszt az ideiglenesen bevezetett forgalom átszervezés Közlekedési káosz alakult ki Szombathelyen a Kőszegi utcában, mert az autósok nem ismerik a KRESZt 2017. March 20. 16:56 , jövő héttől pedig újabb KRESZ-tesztre készülhetnek a városi autósok, hiszen újabb lezárásokkal kell majd szembenézniük. Itt is a városháza legfrissebb közleménye arról, hogy mire lehet számítani.

A Kőszegi és Széchenyi utcában a jelenlegi forgalomkorlátozás továbbra is érvényben marad, tehát a Széchenyi utcából az ingatlantulajdonosok a Kőszegi utca irányába tudnak kihajtani.

Mészáros Zsolt

Lezárásra kerül a Hollán Ernő és Szily János utca a Kiskar utca és a Mindszenti tér között. Az érintett szakaszt a felújítás ideje alatt csak az építési és, korlátozottan, az ingatlan tulajdonosi forgalom veheti igénybe.

Az útlezárás ideje alatt a Szily János utca a Petőfi Sándor utca és a Mindszenti tér között „zsákutca” ként üzemel.

A Hefele Menyhért utca az átjárónál teljes szélességben lezárásra kerül és a továbbiakban „zsákutca”ként üzemel.

A Kiskar – Hollán Ernő utca kereszteződésében lévő gyalog és kerékpárút az építés ideje alatt megszűnik.

A gyalogos forgalom a munkaterületen külön 100 cm magas narancssárga színű műanyag védőhálóval lesz leválasztva, kijelölve, amelyen keresztül megközelíthető lesz a Fő tér és a Szily János utca.

Az útlezárás ideje alatt kijelölt terelőút mindkét forgalmi irány részére: Kiskar – Sörház – Petőfi Sándor utca.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos