Beszakadt egy ház teteje Csepregen

Egy ember éppen bent volt az egyik szobában.

A kapuszín fölötti része szakadt be egy bontásra ítélt ház tetőszerkezetének hétfőn este Csepregen a Petőfi utcában – írja hivatalos oldalán a katasztrófavédelem.

Csepreg ÖTP

A 100 négyzetméteres családi házban a közműveket már korábban kikötötték, az egyik szobában azonban tartózkodott egy ember az omlás idején. Szerencsére időben el tudta hagyni az ingatlant, így nem sérült meg.

Csepreg ÖTP

A szombathelyi hivatásos és a csepregi önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, akik a Vas megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eltávolították a háztetőről a meglazult cserepeket, majd körbekordonozták az ingatlant – közölték.

Csepreg ÖTP

A ház lakójának elhelyezéséről a helyi önkormányzat gondoskodott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló