Bezárt Szombathelyen az oladi posta? – Megoldja a körzet képviselője

Horváth Attila a postát ugyan nem tudja kinyitni, de más módon segít a helyieknek.

Négy postát zárnak be Szombathelyen, egyet Kőszegen - adtuk hírül Négy postát zárnak be Szombathelyen, egyet Kőszegen 2022. October 29. 13:30 október végén. Mint írtuk, Szombathely 3. posta - Laky Demeter utca, 4. posta - Szófia utca, 6. posta - Gazdag Erzsi utca, 8. posta - Március 15. tér. Ezeket a postákat zárják be elvileg ideiglenesen a Magyar Posta hivatalos oldalán megjelent lista szerint.

Ez az érintett városrészeket, illetve azok lakót meglehetősen érzékenyen érinti. Dr. Horváth Attila, Szombathely alpolgármestere, egyben az Oladi Városrész képviselője, igyekszik a gondra megoldást találni, hogy hogyan, azt mondja el a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet