„Jógázol Andi? Andi ne jógázz, gyere!” – A nemzet gázszerelőjének nyári gondolatai

„Akinek ad a kormány, annak adatik” – mondja Bödőcs Mészáros Lőrincként.

Én úgy gondolom, pozitívan kell hozzáállni, gondolatainkat vállalni, nem rejtegetni vagy pedig titkolni, és ugyanakkor nem is rettegni, hogy megfigyelnek netán – így harangozta be legújabb videóját Bödőcs Tibor.

A humorista ezúttal Mészáros Lőrincet parodizálja, olyan bölcsességekkel, mint az „élet erdő... néha kivágják”, „tegyétek meg, amit majd nem bántok meg”, „akinek ad a kormány, annak adatik”, „váltsátok valóra az álmaimat”, „a szerencséhez is kell ám nagyon sok szerencse”.

Mindemellett pedig a Covidról, az álmokról, a kikapcsolódásról, a csodákról, a munkáról és persze Andiról is szó esik a videóban, amit alig néhány óra alatt több mint 76 ezren néztek meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor