Egy bolgár Mekk Eleket csípett el a NAV az M1-esen

Egy bolgár férfi hasonló „szakértelemmel” vágott lyukat egy busz oldalába, mint az ismert magyar bábfilmben, a Mekk Elekben szereplő „ezermester”. A beavatkozás nem hiba kijavítására irányult, hanem a karosszériatuninggal egy üreget alakított ki csempészáruk számára – közölte a NAV.

Belgiumba tartott négy utasával az a bolgár kisbusz, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron vármegyei szakaszán megállítottak.

A jármű átvizsgálásakor a pénzügyőrök észrevették, hogy a karosszéria takaróelemeinek rögzítését nem szakértő kezek végezték. A gyári üregek, az akkumulátor helye, de még a kárpitelemek is cigarettát rejtettek.

Az amatőr szerelő 960 doboz magyar zárjegy nélküli füstölnivalót tömött az üregekbe.

A pénzügyőrök a több mint kétmillió forint értékű cigarettát lefoglalták, jövedéki törvénysértés és költségvetési csalás miatt eljárást indítottak.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek