Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új igazgatója van a szombathelyi Bolyainak

Bár a miniszteri jóváhagyás még hiányzik, napok kérdése és hivatalos lesz Papp Tibor kinevezése.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyugdíjba vonul a neves szombathelyi Bolyai gimnázium korábbi igazgatója. Károly Frigyes 2010-től töltötte be az iskola első emberének pozícióját.

Károly Frigyes, az iskola nyugdíjba vonuló igazgatója
Mészáros Zsolt
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az iskola fenntartója, a Nyugat-magyarországi Egyetem előkészítette, majd az egyetem szenátusa is tárgyalta, hogy ki legyen az igazgató. Egyetlen pályázat érkezett a posztra, Papp Tibor földrajztanáré, a korábbi igazgatóhelyettesé. Őt terjesztették fel a státuszra. Most a miniszteri jóváhagyásra kell várni, Papp kinevezése hivatalossá csak pár nap múlva válhat.

Papp Tibor, az új igazgató
Mészáros Zsolt

Papp Tibornak egyébként mint egykori Nyugat rádiós kollégának is gratulálunk, s jó munkát kívánunk!

A Bolyainak 1979-től eddig 5 igazgatója volt, Papp Tibor lesz a hatodik a sorban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés