Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Új igazgatója van a szombathelyi Bolyainak

Bár a miniszteri jóváhagyás még hiányzik, napok kérdése és hivatalos lesz Papp Tibor kinevezése.

Nyugdíjba vonul a neves szombathelyi Bolyai gimnázium korábbi igazgatója. Károly Frigyes 2010-től töltötte be az iskola első emberének pozícióját.

Károly Frigyes, az iskola nyugdíjba vonuló igazgatója
Mészáros Zsolt

Az iskola fenntartója, a Nyugat-magyarországi Egyetem előkészítette, majd az egyetem szenátusa is tárgyalta, hogy ki legyen az igazgató. Egyetlen pályázat érkezett a posztra, Papp Tibor földrajztanáré, a korábbi igazgatóhelyettesé. Őt terjesztették fel a státuszra. Most a miniszteri jóváhagyásra kell várni, Papp kinevezése hivatalossá csak pár nap múlva válhat.

Papp Tibor, az új igazgató
Mészáros Zsolt

Papp Tibornak egyébként mint egykori Nyugat rádiós kollégának is gratulálunk, s jó munkát kívánunk!

A Bolyainak 1979-től eddig 5 igazgatója volt, Papp Tibor lesz a hatodik a sorban.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet