Bordélyház működött egy keszthelyi éjszakai klubban

Egy gyenesdiási férfi működtette, de női segítője is volt.

A zalai nyomozók prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást egy férfi és egy nő ellen - írja a Police.hu .

A nyomozás adatai szerint egy 49 éves gyenesdiási férfi évek óta bérelt egy k eszthelyi ingatlant, ahol éjszakai klubot működtetett .

Police.hu

A szórakozóhelyhez tartozó helyiségekben a bárban dolgozó női alkalmazottak pénzért nyújtottak szexuális szolgáltatást férfiaknak .

A bevételt a prostituáltak a pultban dolgozó 28 éves nőnek adták le, aki annak egy részét továbbította az üzemeltetőnek.

Rendőrségi felvétel

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. december 16-án a hajnali órákban rajtaütésszerű ellenőrzést tartottak a bordélyházban. A prostitúció elősegítése bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható mindkét személyt előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló