Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kissé borsos díjakkal nyit szerdán Sopron új parkolóháza

235 autónak lesz helye.

Az önkormányzati média szerint december 1-jén, 15 órától vehető igénybe a parkolóház Sopronban, az Árpád utcában. Azt írják, a minden igényt kielégítő, modern, ötszintes parkolóházban 235 gépkocsi, 26 motorkerékpár és 10 kerékpár tárolására is lehetőség lesz, de kialakítottak még mellette 36 darab felszíni parkolót is.

enyugat.hu

A közvetlenül a belváros mellé felépített parkolóház tetején zöldfelület található, ahogy mellette is több helyütt parkosítottak, fákat ültettek. A parkolóház üzemeltetését a Sopron Holding látja el.

Aki viszont itt szeretné hagyni az autóját hosszabb-rövidebb időre, mélyen a zsebébe kell nyúlnia: egy óra parkolás (a Petőfi téri mélygarázshoz hasonlóan) nappal, azaz 8 és 18 óra között bruttó 480 forintba kerül, míg éjszaka, azaz 18 és 8 óra között minden megkezdett óra bruttó 250 forintba kerül.

Ehhez képest a környező felszíni parkolókban a II. zónának megfelelő tarifa érvényes, azaz nappal kell csak fizetni, és csak bruttó 360 forintot óránként.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet