Börtönbe mehet a Sárvárnál tömegbalesetet okozó szerb embercsempész

A Szombathelyi Járási Ügyészség embercsempészés és tömegszerencsétlenséget okozó baleset miatt emelt vádat.

A férfi a vád szerint vagyoni haszonszerzés végett vállalta illegális határátlépők, hat tunéziai és négy afgán nyugati határhoz szállítását tavaly február 28-án, a szerb-magyar határtól.

A vádemelés szerint a gépjármű éjjel a 88-as számú főúton, Sárvár egy kanyarban kisodródott, áttért a szemközti sávba és az árokba csapódott. A baleset következtében az egyik csempészett személy életveszélyes sérülést, a vádlott és öt utasa nyolc napon túl gyógyuló súlyos, további négy bevándorló pedig nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett el.

A járási ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés, közúti járművezetéstől eltiltás és kiutasítás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni, tudtuk meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek