Bruttó 600 ezer forintba került a szombathelyi adventi vásár római libájának, Ludovicusnak a jelmeze

A költségekre a Fidesz-frakció volt kíváncsi a szombathelyi közgyűlésen.

Bruttó 600 ezer forintba került Ludovicus jelmeze – válaszolta Nemény András polgármester Illés Károly, a Fidesz frakcióvezetőjének kérdésére.

Illés azt kérdezte, mennyibe kerül a városnak Ludovicus, és az általa adott műsorokért mennyit fizet a város.

Nemény azt mondta, ez nem az ő hatásköre, de annyit tud, hogy a műsorok idejére a vásárban amúgy is fellépő énekes vagy énekesek bújnak a jelmezbe, akik nem kértek plusz juttatást ezért.

Ludovicus a színpadon
Mészáros D. Zsolt

Nemény emlékeztetett rá, hogy az előző városvezetés annak idején több mint kétmillió forintért készíttetett el egy lovas Szent Márton-szobrot, ami egyetlen egyszer jelent meg a nyilvánosság előtt a Szent Márton évben.

Hozzátette, Ludovicus figurája népszerű, a gyerekek kedvelik, ezt meg lehet nézi a vásárban.

Egy kis részlet Ludovicus műsorából:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet