Budai Gyula: Gáspár Győző nem lépett be a Fideszbe

Elvileg hivatalosan még nem tag. De a dokumentumok mást mutatnak.

Az egész sajtót bejárta a hír, miszerint Budai Gyula beléptette Győzikét a Fideszbe, Győzike Fidesz-tag lett March 28. 19:01 ráadásul nem is akárhol, hanem a Külügyminisztérium épületében, ami egy egy állami épület, így a pártügyeknek nem kellene jelen lennie egy ilyen intézményben.

Most azonban a Spirit FM Partvonal című műsorában cáfolta Budai, hogy Győzike tagja lenne a pártnak:

Gáspár Győző nem lépett be a Fideszbe, a televíziós személyiség jelenleg nem párttag – jelentette ki.

Azt viszont elismerte, hogy valóban járt Győzike a külügyminisztérium épületében, ahol elmondása szerint rendszeresen fogadnak vendégeket – idézi az ATV.

A Győzike Facebool-oldalára feltöltött fotókon azonban jól látszik, hogy egy tagfelvételi lapot töltöttek ki. A felvenni kívánt személy Gáspár Győző, az ajánlónál pedig Budai neve szerepel.

Facebook/Gáspár Győző

Szóval valószínűleg hivatalosan még valóban nem tag, de minden jel arra mutat, hogy már leadta a tagfelvételi lapot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet