Boldog család, csupa móka, így szólt Szombathelyen a Carson Coma!

Megszállták a tinilányok a Zsinagógaudvart, mi pedig most elhoztuk nektek a teljes koncertet!

Július 10-én Szombathelyen járt a fiatalok egyik nagy kedvence, a Carson Coma. A srácoknak ez volt a második koncertjük a városban, és mi sem bizonyítja jobban, hogy melyik korosztálynál hódítanak, minthogy valósággal megszállták a tinilányok a Zsinagógaudvart és a szomszédos Szimfónia Kávézót.

A srácok igencsak aktívak a TikTokon is, így nem olyan meglepő, hogy ennyire népszerűek a fiatalok körében. Nagy volt az őrjöngés Szombathelyen is, torkuk szakadtából énekelték a dalokat a fiatal rajongók, aki közül egyébként sokakat elkísértek a szülők is.

És hogy ezt honnan tudjuk? Onnan, hogy mi is ott voltunk a teltházas koncerten és a Ricsárdgír után Videón, ahogy a Ricsárdgír beindította a szombathelyieket és a nyarat is 2021. June 20. 11:08 most elhoztunk nektek a Carson Coma fellépését is, természetesen az elejétől, a végéig. Jó szórakozást!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video