A celldömölki pedagógusok elmentek a falig

„Mi még itt vagyunk!” – üzenték.
Nyugat.hu

„Mi, a Celldömölki Városi Általános Iskola sztrájkoló tanárai, teljes mértékben elutasítjuk az elbocsátott kollégáinkon alkalmazott hatalomgyakorlási formát. Elutasítjuk a megfélemlítést, a közönyt és a szülőket a pedagógusok ellen hangoló központi kérdőíveket. Mi még itt vagyunk!” – áll lapunkhoz is eljuttatott közös közleményükben.

Nyugat.hu

Közös fotóra is összeálltak a celldömölki tanárok és több molinót is készítettek, melyeket az iskola kerítésére és a tornaterem falára tettek ki.

Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet