„Nem számít, ha tüntetők kiabálnak körülöttem vagy térdig gázolok a szemétben”

Fotóriporterként igyekszem minden témát a legérdekesebb szemszögből bemutatni, hogy ezáltal még közelebb kerüljön az olvasóhoz.

Mi még azok közé tartozunk, akik szeretnek személyesen utánajárni a dolgoknak, kimenni egy-egy helyszínre.

Ilyenkor az se számít, ha tüntetők kiabálnak körülöttünk, fenyegetnek, vagy térdig gázolunk a szemétben, esetleg órákat kell eltölteni egy-egy helyszínen, ahogy a Tetthely című feltáró sorozatunkban tesszük Józing Antal kollégámmal.

Mészáros D. Zsolt, fotóriporter, Nyugat.hu
Józing Antal

Ebben a sorozatban illegálisan lerakott szeméthalmokat keresünk, majd azt áttúrva megpróbáljuk kideríteni, hogy kik is dobhatták ki a fellelt szemetet.

Vagy mondjuk sárban követem végig egy fiatal vidéki állatorvosnő „Minden haláleset egy kudarc, amitől rosszul alszom” – Milyen egy fiatal vidéki állatorvosnő élete? 2021. April 26. 19:12 egy teljes napját: ahogyan elindul a reggele egy bögre kávéval és a kutyusával, majd útra kelünk és hamarosan eljutunk a pulykatelepek mélyére, és dagonyázunk a sárban és egyebekben.

Fotóriporterként mindig igyekszem minden témát a legérdekesebb szemszögből bemutatni, ezzel felhívni rá a figyelmet, érzelmeket közvetíteni, ami által közelebb kerülhet egy-egy hír az olvasókhoz.

Ha azt szeretnéd, hogy legyen aki bemutatja neked az eseményeket fotókon és videókon, úgy, ahogy azok valóban történnek, akkor

támogasd a Nyugat.hu-t! Amit itt megtehetsz.

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hasznos