Csak a gázolaj ára csökken a hét közepén, nem is olyan kicsit

A benzin ára most változatlan marad. Kérdés, hogy miként dönt a kormány pár nap múlva az üzemanyagárakról.

Jelentős mértékben csökken a hét közepén a gázolaj nagykereskedelmi ára: bruttó 8 forinttal, ami várhatóan a kutak áraiban is megjelenik majd - tudta meg a holtankoljak.hu. A benzin ára azonban most nem változik. Így a 95-ös benzin átlagára marad 650 Ft/liter, míg a gázolajé 639 Ft/liter lesz.

Nagy Márton múlt héten úgy nyilatkozott Megint jöhet az üzemanyagárstop April 19. 14:02 , hogy a kormány ezen a héten összeül, hogy döntsön a benzin- és dízelárak letöréséről. Arról is beszélt, hogy akár az üzemanyagárstopot is visszahozhatja, ha másképp nem tudja letörni a magas magyarországi benzin- és dízelárakat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság