Csak, hogy képben legyen: péntektől 708 forint lenne a gázolaj ára

Habár nem vesszük észre egyelőre, az áremelkedés nem állt meg az üzemanyagoknál.

A héten pénteken tovább emelkednek az üzemanyag beszerzési árak - hívta fel a figyelmet a holtankoljak.hu. A benzin esetében ez bruttó 11 forintos drágulást jelent, míg a gázolajnál bruttó 9 forinttal emelkedik a nagykereskedelmi ár. Ennek hatására a piaci árú gázolaj ára, illetve a prémium üzemanyagárak tovább fognak emelkedni.

A 480 forintos hatósági árak miatt a lakosság az emelést nem érzékeli, de ársapka nélkül a 95-ös benzin 622 forintba kerülni literenként, míg a gázolaj ára elérné a 708 forint literenként.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság