Nem bántalmazásba halhatott bele a csepregi kisfiú

A város temetteti el a gyermeket.

Lapunk információi szerint nem emberölés történt a csepregi Bartók utcában. A kisfiú betegség következtében halhatott meg Gyermekhalál Csepregen - lezárta a rendőrség a Bartók utca egy szakaszát 2022. February 08. 14:12 .

A kezdetektől fogva óvatosan fogalmaztunk a csepregi gyermekhalállal kapcsolatban. Legújabb – eddig meg nem erősített - információink alátámasztják, miszerint nem emberölés áldozata lett a kisfiú.

Gyermekhalál Csepregen, helyszínelők a Bartók Béla utcán
TM/Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy a 2,5 éves gyermek gyulladásos betegségben vesztette életét az otthonában. A rendőrségi közlemény Gyermekhalál Csepregen: "halált okozó segítségnyújtás elmulasztása" miatt nyomoz a rendőrség 2022. February 09. 09:47 ennek fényében máris más megvilágításba kerül:

„A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást, jelenleg ismeretlen tettessel szemben” – állt a rendőrségi kommünikében az eset másnapján, február 9-én.

Ez pedig jelentheti azt, hogy a beteg gyermek nem került szakszerű ellátásra, orvoshoz az állapota ellenére. Vizsgálat tárgyát képezi az is, volt-e valaki a beteg gyermekkel a halálakor.

Egy csepregi édesanya elmondta, hogy az óvodából elvileg korábban ment jelzés a gyámügy felé az ötgyermekes család három óvodába járó gyermekével kapcsolatban, azonban érdemi lépésekről nem tudott beszámolni.

Helyszínelők a csepregi Bartók Béla utcán
TM/Nyugat.hu
Az édesanya jelenleg a hatodik gyermekével várandós. A kisfiú halála után az apa öngyilkosságot kísérelt meg, jelenleg kórházban ápolják.
Gyermekhalál Csepregen - Fotó: 112Press
TM/Nyugat.hu
A család négy gyermekét ideiglenes gyámhatósági felügyelet alá helyezték. A kisfiú temetésének költségét Csepreg Város Önkormányzata állja.
Helyszíni szemle gyermekhalál után, Csepregen
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Gyermekhalál Csepregen - lezárta a rendőrség a Bartók utca egy szakaszát

Információnk szerint egy gyermek meghalt, egy embert pedig mentők szállítottak kórházba a csepregi Bartók Béla utca egyik családi házából.

Sokkoló