Csoda történt, emberek, Orbánnak van megtakarítása

Éjfélkor nyilvánosak lettek a vagyonnyilatkozatok.

Beérett a nyári fizetésemelés, a havi bruttó 4,8 millió forintos keresete mellett komoly megtakarításra tudott szert tenni Orbán Viktor. A kedd éjfélkor nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozata szerint Orbán Viktor végre tudott spórolni – tette közzé a 444.hu . Összes, feleségével együtt elért megtakarításai ugyanis 2022-ben 14 millió forintra növekedtek.

Májusi vagyonnyilatkozatába még egy forintot sem írt be a megtakarításokhoz, mint ahogy az elmúlt években is rendre így tett. A miniszterelnök vagyonnyilatkozatából kiderült, hogy továbbra is megvan a felcsúti háza és a XII. kerületi lakása, utóbbinak csak felerészben a tulajdonosa. Autója, hajója, repülője és egyéb ingósága még mindig nincs, mint ahogy egyetlen céghez sincs köze, és magántőkealapban sincs pénze.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet