Ismét csodás cseresznyevirág-szőnyeg borítja Szombathelyt

Ezért (is) szeretjük a tavaszt.
Cseresznyevirág-szőnyeg
Pataki Gergely

Ismét beköszöntött Szombathelyen is a Hanami, vagyis a cseresznyevirágzás ünnepe. Igaz, mi még itt nem tartjuk ezt a szép japán hagyományt, amit a világ kilencedik csodájának tartanak. Pedig, valljuk be, van benne potenciál.

Cseresznyevirág-szőnyeg
Pataki Gergely

Nemcsak a szépsége miatt, hanem azért is, mert olyan pozitív gondolatokat kötnek ehhez az eseményhez, mint a barátság, a szerelem, vagy a szerencse.

Cseresznyevirág-szőnyeg
Pataki Gergely

A japáncseresznye virágzása elég rövid ideig tart, így kicsit a mulandóság szimbóluma is.

Cseresznyevirág-szőnyeg
Pataki Gergely

Mi azonban most azt mondjuk, engedje el a gondokat, az anyagiasságot, a mindennapi élet ügyes-bajos dolgait, és semmi mást ne csináljon, csak a szépségre, a jó dolgokra koncentráljon!

Cseresznyevirág-szőnyeg
Kattintson a további képekért!
Pataki Gergely
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű