Ismét csodás cseresznyevirág-szőnyeg borítja Szombathelyt

Ezért (is) szeretjük a tavaszt.
Cseresznyevirág-szőnyeg
Pataki Gergely

Ismét beköszöntött Szombathelyen is a Hanami, vagyis a cseresznyevirágzás ünnepe. Igaz, mi még itt nem tartjuk ezt a szép japán hagyományt, amit a világ kilencedik csodájának tartanak. Pedig, valljuk be, van benne potenciál.

Cseresznyevirág-szőnyeg
Pataki Gergely

Nemcsak a szépsége miatt, hanem azért is, mert olyan pozitív gondolatokat kötnek ehhez az eseményhez, mint a barátság, a szerelem, vagy a szerencse.

Cseresznyevirág-szőnyeg
Pataki Gergely

A japáncseresznye virágzása elég rövid ideig tart, így kicsit a mulandóság szimbóluma is.

Cseresznyevirág-szőnyeg
Pataki Gergely

Mi azonban most azt mondjuk, engedje el a gondokat, az anyagiasságot, a mindennapi élet ügyes-bajos dolgait, és semmi mást ne csináljon, csak a szépségre, a jó dolgokra koncentráljon!

Cseresznyevirág-szőnyeg
Kattintson a további képekért!
Pataki Gergely
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű