Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Czeglédy Csaba mellett tüntetnek szombaton Szegeden

Czeglédy Csaba mellett és az ügyészség visszaélései ellen tüntetnek szombaton a szegedi bíróság előtt. A demonstrációt civilek szervezik a Facebookon, kérik is, hogy pártzászlót senki se vigyem magával.

Tüntetés Szegeden Czeglédy Csaba mellett, az ügyészség visszaélései ellen

Tüntetés Szegeden Czeglédy Csaba mellett, az ügyészség visszaélései ellen

A 16 órakor kezdődő tüntetésen felszólal Katona Tamás (statisztikus, demográfus, matematikus, a Pénzügyminisztérium volt államtitkára, a Központi Statisztikai Hivatal elnöke 1995 és 1998 között). Kaczúr Ágnes (szegedi egyetemi oktató és könyvtáros), Donáth Ferenc (a Nagy Imre per II. rendű vádlottjának KGB-fogságban született fia, a Nagy Imre Társaság Budapesti Szervezetének elnöke).

Az előzetesben lévő Czeglédy Csaba mellett szeptemberben Szombathelyen tartottak demonstrációt Ilyen volt élőben a Czeglédy melletti demonstráció 2017. September 14. 18:24 , március elején pedig Budapesten Így zajlott: élőben a Czeglédy Csaba melletti tüntetésről 2018. March 04. 15:26 . Két hete a szombathelyi Derkovits-lakótelepet is megszórták Czeglédy szabadságát követelő feliratokkal Czeglédy Csaba szabadságát követelő feliratokkal szórták meg a szombathelyi Derkovits lakótelepet 2018. March 06. 18:49 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra