Fák közé csapódott egy Mercedes - egy Dacia kanyarodott elé a 87-es főúton

Az osztrák határ felől Szombathely irányába tartott egy Mercedes személyautó a 87-es főúton, amikor a szemből érkező Dacia váratlanul balra kanyarodott. A két jármű ütközött, majd a Mercedes lerobogott a töltésen és két fa közé ékelődött.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a 87-es főúton szerdán délelőtt.

A Dacia vezetője figyelmetlenül kanyarodott balra
TM/Nyugat.hu

Egy osztrák rendszámú Mercedes haladt Szombathely irányába, amikor Kőszeg határában, a Kéthelyi út kereszteződésénél elé kanyarodott egy szemből érkező Dacia.

Fák közé csapódott a vétlen sofőr Mercedese
TM/Nyugat.hu

A Mercedes a bekapcsolt aktív balesetelkerülési funkciók ellenére ütközött a féktávolságon belül manővert végrehajtó autóval. A vétlen sofőr járműve ezután a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, majd fás, bokros területre csapódott és két fa közé ékelődve állt meg.

Kőszegi tűzoltók vágták ki a fákat az autó mellől
TM/Nyugat.hu

A fákat kőszegi tűzoltók vágták ki.

Az úttestre szennyezőanyag folyt
TM/Nyugat.hu

A Dacia vezetője azt mondta, hogy nem vette észre a szemből érkező járművet. Egy dobozos furgon mögött haladt és onnan kezdte meg a kanyarodást. A balesetben közrejátszhatott, hogy a sofőr az elmúlt napokban csak keveset tudott aludni.

DSC_5712
TM/Nyugat.hu

Az asszony az elmondása alapján húsz éve vezetett baleset nélkül. A felelősségét elismerte.

DSC_5704
TM/Nyugat.hu

A Mercedest vezető férfi nem értette, hogyan nem látta az autóját a másik gépkocsivezető. A világítása be volt kapcsolva és nem száguldozott. A lányát vitte Szombathelyre, akinek délben lett volna vezetési vizsgája.

Rövid ideig teljes útlezárás volt érvényben
TM/Nyugat.hu

A műszaki mentés idejére néhány percig teljes útlezárás lépett életbe, addig fél pályán haladhatott a forgalom.

DSC_5730
TM/Nyugat.hu

A biztonsági öveket mindkét autóban használták az utasok.

DSC_5732
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló