Darazsat nyelt, mentőhelikopter vitte kórházba

A 40 év körüli horgász barátai hívták a mentőket.

Egy 40 év körüli horgász lenyelt egy darazsat ivás közben vasárnap Domoszlón - közölte az Országos Mentőszolgálat. A férfihoz a barátai hívták a mentőket, miután fulladni kezdett, majd eszméletét vesztette.

A mentésirányító riasztotta a legközelebbi mentősegységet és a miskolci mentőhelikoptert is, közben a férfi barátai elkezdték az újraélesztést.

A kiérkező mentők folytatták az újraélesztést, ami sikerrel járt, a férfit stabil állapotban szállította kórházba a mentőhelikopter.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló