Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

December óta 28 milliárdot költött a Kabinetiroda kormányzati hirdetésekre

A megbízást a New Law Media, Balásy Gyula cége kapta Rogán Antaltól.

December óta közel 28 milliárdot költött a Rogán Antal által vezetett Kabinetiroda kormányzati kommunikációra, hirdetésekre, írja a K-monitor a Kabinetiroda szerződései alapján.

A megbízást a New Law Media, Balásy Gyula cége kapta Rogán Antaltól, aki már 2019-ben is 70 milliárd közpénzből gazdálkodhatott.

Ezen túl a szerződésből az is kiderül, hogy:

• A Magyar Turisztikai Ügynökség 10,86 milliárd forintból működik idén

• A Kommentár Alapítvány éves működési költsége 300 millió

• A Kommentár ingatlanaira is közel 3 milliárdot juttattak

• A Batthány Lajos Alapítvány tavaly december végén 3,4 milliárdot kapott, idén április hatodikáig 279860000 járt nekik, hogy elérje az alapító okiratban meghatározott célokat.

Összegzi a 444 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra