Détári Lajos masszív alkoholista?

Hétből hat nap részeg a korábbi klasszis, vagy baráti társaságban, meccsek alatt iszik meg egy-egy sört a Haladás korábbi trénere?

Semmi jel nem utalt arra, hogy a káposztájáról híres Vecsés focicsapata címlapra kerül a magyar sportsajtóban. Most mégis mindenki azt találgatja, vajon alkoholista-e sokunk bálványa, a legdrágább magyar focista, a Szombathelyi Haladás korábbi edzője.

A történet olyan tipikusan magyar. Az NB2 Keleti csoportjának 13. helyén szerénykedő Vecsés edzőt váltott. Kántor Attila helyére a korábbi világklasszis, az edzőként is szebb napokat megélt Détári Lajos érkezett. Aztán jött egy nyilatkozat a kirúgott edzőtől. Szokatlan nyilatkozat.

- Sajnos a Détári Lajos mögött felsorakozó szponzorok nyomására lettem leváltva. Négy apuka áll Détári mögött, akiknek a fiai be sem férnek a csapatba tudásuk alapján. Szakmai munkáról pedig egyáltalán nem is tudok beszélni. Détári gyermekkori barátom, de ki kell mondanom, hogy masszív alkoholista, hét napból hat napon teljesen részeg – mondta Kántor az NB2.hu hírportálnak.

Várható volt, hogy elszabadul a pokol. Détári Lajos azóta sem kommentálta az ügyet. Nem kívánt nyilatkozni.

Tisztelik, mint embert, mint játékost

Ma azonban megérkezett a cáfolat. Földvári Tibor, a Vecsés elnöke kiállt Döme mellett.

- Döme személyes jó barátom, ezért úgy gondolom, hogy a magam és a klub nevében is kikérem magamnak az ilyen kijelentéseket. Détári Lajos nem alkoholista, de mint minden ember egyes esetekben, társaságban, egy jó meccs közben meg iszik pár sört. Ebben szerintem semmi kivetnivaló nincs. Magam is szeretem a sört. Nyugodtan állíthatom, hogy nem alkoholista. Détári Lajos a szakmai géniusza. A magyar labdarúgás ikonja, hatszoros világválogatott labdarúgó, az ő visszavonulása óta nincs ilyen mértékben nemzetközileg jegyzett labdarúgónk. Tisztelem, mint embert és játékost egyaránt – mondta az oldalnak.

Egy sört megivott

Détáriról pár hete, a Vác-Vecsés meccsen - amikor még szakmai igazgató volt, állították, hogy részegen nézte végig, és össze is szólalkozott valakivel. Détári tagadta a vádakat, bár azt elismerte, hogy megivott egy sört - írta az origo.hu.

Détári Lajos a Haladás edzőjeként a csapatot feljuttatta az élvonalba, majd együttesével sok néző előtt, jó focit játszva sikeresen szerepelt. Bíró Péterrel való vitája miatt azonban idő előtt távozott.

Arról, hogy szombathelyi tartózkodása alatt hány sört ivott meg, nincs információnk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Címlapon