Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elrendelték a nyomozást a szombathelyi drogügyben

Lapunk kérdésére a Vas megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette az információt.

Írásos megkeresésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom. A Rendőrség az adott ügyben nyomozást rendelt el

– közölte Leibinger Eszter szóvivő. Kérdésünk úgy szólt, hogy a Czeglédy Csaba MSZP-s városi képviselő által a múlt héten kábítószerrel való visszaélés gyanújával tett feljelentést befogadta-e a rendőrség.

Ismert, hogy Czeglédy a múlt kedden sajtótájékoztatón jelentette be Drogfüggő egy szombathelyi fideszes városvezető? 2013. September 24. 11:50 : bizonyítékaik vannak arra, hogy egy szombathelyi fideszes városvezető drogfüggő, rendszeresen fogyaszt keménydrogokat. A képviselő 48 órát adott az említett városvezetőnek, hogy mondjon le tisztségéről, ellenkező esetben nyilvánosságra hozza a bizonyítékokat.

A 48 óra elteltével senki sem mondott le, lapunkban csütörtök délelőtt megjelent az említett videó Önök szerint ki szívja fel a fehér port a videón? 2013. September 26. 10:24 , amelyen állítólag Lazáry Viktor alpolgármester látható kokainozás közben. Czeglédy az aznapi városi közgyűlésen Drogozásos, összeveszéses, dolgozós közgyűlés 2013. September 26. 08:40 meg is nevezte Lazáryt.

Az alpolgármester közleményében tagadta a vádat, és másnap reggel nyilvános drog-gyorsteszten vett részt Országos vizelés - Lazáry Viktor drogtesztje negatív 2013. September 27. 11:12 , ami negatív eredményt hozott. Ettől függetlenül Czeglédy csütörtökön megtette a feljelentést, ami alapján a rendőrség el is kezdte a nyomozást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Országos vizelés - Lazáry Viktor drogtesztje negatív

Így vizelt az alpolgármester a sajtó előtt - Lazáry Viktor nyilvános drogtesztjén jártunk.

Önök szerint ki szívja fel a fehér port a videón?

Ez az a felvétel, amely alapján Czeglédy Csaba drogfüggőséggel vádolja az egyik szombathelyi alpolgármestert.

Drogozásos, összeveszéses, dolgozós közgyűlés

Délelőtt mindenki az órát leste, mikor telik le az ultimátum. Aztán volt sok összeveszés és döntés. Olvassa végig tudósításunkat.

Drogfüggő egy szombathelyi fideszes városvezető?

Az ellenzéki MSZP-SZTKE frakció állítja, hogy bizonyítékai vannak. 48 órát adtak neki, hogy lemondjon posztjáról. De biztosan feljelentik. A szombathelyi Fidesz sajtóközleményben reagált.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra