Meglepetés! Megszületett Ed Sheeran második gyermeke

Ismét kislánnyal gyarapodott a család.

Oltári nagy meglepetéssel készült május 19-én Ed Sheeran. Igazából semmi extra, csak megszületett második gyermekük feleségével, Cherry Seabornnal. De nem kerített nagy feneket a dolognak, egy cuki zoknis fotóval jelentette be az örömhírt.

„Csak azt szeretném mondani, hogy született még egy gyönyörű kislányunk. Imádjuk, és rettentő boldogok vagyunk, hogy már négyen vagyunk” – írta az énekes, de ennél többet nem osztott meg, így egyelőre azt sem tudjuk, hogy hívják a kislányt, vagy hogy pontosan mikor született meg.

Első közös gyermekük 2 020 augusztusában született meg Kislánya született Ed Sheerannek 2020. September 01. 20:37 és a Lyra Antarctica nevet kapta. Egyébként az ő érkezését sem verték nagydobra. Jöttek a pletykák, Apa lesz Ed Sheeran 2020. August 12. 15:39 de azokra semmit sem reagáltak, aztán végül szeptemberben úgy döntöttek, hogy beavatják a nagyvilágot is.

Ed akkor is egy pár aprócska zokniról osztott meg fotót, de akkor elárulta a csöppség igencsak különleges nevét is. Kíváncsian várjuk, hogy az új jövevény milyen nevet kapott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek