Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egészen Rédicsig autózhatunk az M86-oson

Kiírták a közbeszerzést a gyorsforgalmi útra. 2x2 sávon tudunk majd gurulni.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Évek óta lóg a levegőben a 86-os út Szombathelytől délre fekvő szakaszának korszerűsítése. Amikor 2013 év végén átadták a Körmend előtti egyenes 2x2 sávos szakaszát Négysávosra izmosodott a 86-os főút 2013. November 26. 16:38 , már sejteni lehetett egy picit megint közelebb kerültünk a megvalósításhoz.

A magyarepitok.hu adta most hírül, hogy kiírták a közbeszerzési eljárást a 86-os út Egyházasrádóc és Szombathely közötti szakaszának négysávosítására.

Tovább nyújtózkodik az M86-os
Garai Antal Atom

A hosszútávú terv egyébként az, hogy összekössék gyorsforgalmi úttal Mosonmagyaróvárt Rédiccsel érintve a vasi megyeszékhelyet is. Minderre pedig a nagyon sűrű kamionforgalom miatt van szükség.

A mostani kiírás egyébként azt is tartalmazza, hogy a közbeszerzési pályázaton indulóknak a Körmend - Szombathely szakasz megvalósításának terveit is ki kell dolgozniuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra