Egészségház épült Bucsuban, az átadáshoz egy főispáni videó is tartozik

Hende Csaba is részt vett az eseményen.

Háziorvosi és fogorvosi rendelő, valamint védőnői szolgálat is helyet kapott abban a bucsui egészségházban, amelyet a Magyar Falu Programnak keretében hoztak létre és adtak át február 1-jén – olvashatjuk a Vas Vármegyei Kormányhivatal weboldalán .

Az eseményen beszédet mondott Gál Sándor polgármester és Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

Vámos Zoltán Vas vármegyei főispán
Youtube/Vas Vármegyei Kormányhivatal

Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője bejelentette: Bucsuban napokon belül megkezdődhet a bölcsőde építése.

Miután Haller László plébános megáldotta új egészségházat, Vámos Zoltán főispán, Gál Sándor, Gyopáros Alpár és dr. Hende Csaba ünnepélyes szalagátvágásával átadták az épületet.

Az eseményhez egy videót is készített a Vas Megyei Kormányhivatal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet