Egy bolyais diák fotóját választották szombaton a világ tudományos képének

Éjszakai rovarvadászatot kapott le Dobos Dominik.

Earth Science Picture of the Day, vagyis a Nap Tudományos Fotója. Egy olyan kezdeményezés, amit a NASA és az Egyetemek Űrkutatási Szövetsége (USRA) hívott életre. A lényege, hogy a nap földtudományi képének mindig három képet választanak: egyet, amit a honlapon is kitesznek, valamint további kettő, úgynevezett BonusEPOD-ot, amit a 780000 lájkolóval rendelkező Facebook oldalukra raknak ki.

A szombathelyi Bolyai Gimnázium diákja, Dobos Dominik pár éve hobbiból kezdett el fotózni, most pedig úgy gondolta elküldi a biosztáborban készített fotóját a szervezetnek. Jól döntés volt, hiszen a képét BonusEPOD-nak választották szombaton.

Earth Science Picture of the Day

BONUS EPOD Image Creator: Dominik Dobos 08/02/2017 Image Location: Izmény, Tolna, Hungary Image Description: We were in a biology camp with my school in Izmény. Izmény is a very ordinary Hungarian...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód