Egy ember egy kocsi, négy ember négy kocsi. Indulhat a bevásárlókocsis vonatozás!

Egyik olvasónk máris rájött arra, hogyan ne kapjon agyrémet egy négy fős család, amiért mindegyiküknek kocsit kell tologatni.

"Egy ember egy kocsi, négy ember négy kocsi. Ezzel nem tudok mit kezdeni. DE!" - kezdi levelét egyik olvasónk, aki rájött, hogy hogyan tud egy négy fős család bevásárolni úgy, hogy ne kelljen mindegyiküknek a maga kis kocsiját tologatni.

A megoldás egyszerűbb, mint hinnénk: Beviszik a kocsikat az üzletbe, majd ahogy beérnek, összetolják őket. Így hárman nyugodtan szétszéledhetnek, hogy gyorsabb legyen a vásárlás, egy valaki pedig elvonatozgat a kocsikkal.

Épül a vonat.
Olvasói fotó

Olvasónk arról is beszámolt, hogy a napokban látott már az üzletekben elhagyott kocsikat is, ami valószínűleg szintén a kötelező kocsizás eredménye. "Ez is egy megoldás, csak így a bolti dolgozókat és a kint várakozó vásárlókat is megszívatjuk" - vélekedik.

"Kíváncsian várom, ez hova fog fajulni" - teszi hozzá.

Arról, hogy pontosan miért is kell minden vásárlónak magával vinni egy kocsit az üzletbe, ebben a cikkben Bevásárlókocsik és kosarak segítségével számolják a Sparba betérő vásárlókat 2021. April 08. 14:13 számoltunk be.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Bevásárlókocsik és kosarak segítségével számolják a Sparba betérő vásárlókat

Ha egy család több tagja vásárol egyszerre, mindegyiküknek be kell vinniük egyet.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor