Egy fillér kártérítést sem kaptak a hat évvel ezelőtti veronai buszbaleset áldozatainak családjai

A hozzátartozók szerint a fogházbüntetését töltő sofőr és egykori cége eltüntetné vagyonát, hogy megússza a fizetést.

Semmilyen kártérítést sem fizetett még a veronai buszbalesetet okozó sofőr az áldozatok hozzátartozóinak – mondta el az ATV Híradónak Szendrei Endre, a hat évvel ezelőtti tragédia egyik életét vesztett diákjának a rokona.

Azt is elmondta, hogy mind az elítélt V. János, mind a baleset idején őt alkalmazó cég vagyonkimentésbe kezdett. A 17 ember halálát okozó tragédia több mint hat éve történt a Veronához négy kilométerre levő San Martino Buon Albergo településnél, az A4-es autópályán.

Az áldozatok hozzátartozói most további kereseteket fontolgatnak, mert úgy vélik, V. János munkaidőben követte el cselekedetét, így felelősség terheli az őt alkalmazó céget is. Az egyik rokon által felvetett vagyonkimentésről a televízió telefonon kereste Czakó Tibort, a Pizolitbusz ügyvezetőjét, aki elzárkózott a nyilatkozattól.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek