Egy hónapra leáll a kecskeméti Mercedes-gyár

A "folyamatosan változó alkatrészellátási helyzethez" igazodnak.

A tervezettnél egy héttel korábban, már pénteken leáll a kecskeméti Mercedes-Benz gyár, és egy hónapig, egészen január 12-ig nem lesz termelés – írja a Baon.

A kecskeméti Mecedes-gyár
gyar.mercedes-benz.hu

A lap megkereste a céget, ahonnan az alábbi közlemény érkezett:

„A német és Németországon kívüli személyautó- és motorgyárakban a 2021/2022-es téli leállás a korábbi évekhez hasonlóan, mindenhol több hetes időszakot tesz ki, bár a kezdési és a befejezési időpontok helyszínenként eltérőek lehetnek. A kecskeméti Mercedes-Benz gyár a folyamatosan változó alkatrészellátási helyzethez igazodva az 50. naptári héttől módosítja termelési tervét, és ennek megfelelően előre hozta a karácsonyi szünet kezdetét. A szünet ideje alatt a gyárban karbantartási és átépítési munkálatok zajlanak.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság