Egy kis jó hír: Erősödött kedd reggelre a forint

Már „csak” 380 forint 1 euró.

Erősödött a forint kedd reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben az előző esti árfolyamhoz képest. Az euró és a svájci frank 0,4 százalékkal, a dollár 0,5 százalékkal lett olcsóbb.

Az eurót kedd reggel hét órakor 380,00 forinton jegyezték a hétfő esti 381,40 forint után. A dollár jegyzése 359,36 forintra csökkent 361,15 forintról, a svájci franké pedig 362,27 forintra 363,88-ról.

Kedd reggeli jegyzésén a forint 0,4 százalékkal áll gyengébben a hó eleji kezdésnél az euróval, 0,2 százalékkal gyengébben a dollárral, 1,6 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben. Az év eleje óta a forint 3,0 százalékkal gyengült az euróval, 10,8 százalékkal a dollárral és 1,9 százalékkal a svájci frankkal szemben.

A forint az idén márciusban állította be történelmi árfolyammélypontját mindhárom devizával szemben. Ehhez képest 4,9 százalékkal áll erősebben az euróval, 2,4 százalékkal a dollárral és 9,2 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság