Egy nap alatt két ittas baleset volt Vas megyében

Az egyiknek súlyos sérültje is van.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2022. május 19-én 5 óra és 2022. május 20-án 5 óra közötti időben egy súlyos és három, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés - közölte a Vas megyei rendőrség.

A rendőrök négy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Könnyű sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek a rendőrök Szombathelyen, 2022. május 19-én.

A balesetről lapunk is beszámolt Ittas sofőr Peugeot-ja borult fel Szombathelyen May 19. 14:17 , és most itt a hivatalos rendőrségi közlemény is.

A hölgy a gyermekért ment az iskolába
TM/Nyugat.hu

Ezek szerint egy helyi lakos személyautóval közlekedett az Alkotás utcában, amikor kanyarodása során egy, az úttest szélén parkoló gépkocsinak ütközött. Az intézkedő rendőrök a balesetet okozó sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A balesetben a gépkocsi utasa könnyű sérüléseket szenvedett. A 41 éves nővel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Éjszakai baleset Rábahídvégen

A rendőrök egy, súlyos sérüléssel járó közlekedési balesetnél intézkedtek 2022. május 20-án, 1 óra körüli időben, a 8-as számú főúton.

Egy vasvári lakos személyautóval közlekedett Rábahídvég belterületén, amikor haladása során autójával letért az úttestről és egy jelzőtáblának ütközött. A sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott.

A rendőröknek a férfi a vezetői engedélyét nem tudta átadni, mivel azzal nem rendelkezik.

A gépkocsivezető a balesetben – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyosan megsérült, ezért őt kórházba szállították, ahol további mintavételre is sor került vele szemben. A 49 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló