Egy óceánjárón valaki a fejébe vette, hogy megcsalták, a következő pillanatban már több tucatnyian verekedtek

Állítólag édeshármas volt az oka, az egyik utas videót is megosztott a csetepatéról.

Jó nagy balhé volt a Carnival Magic nevű óceánjárón kedden – írja a Huffington Post az egyik utas, Theresa James által a Fox News-zal megosztott információk alapján.

A New York felé tartó hajó egyes utasai állítólag édeshármasoztak, veszekedést, kicsivel később pedig már 60 fős verekedést pedig az okozott, hogy az egyik fél erről nem szólt a partnerének.

A Fox Newsnak nyilatkozó utas szerint az ökölharc éjjel kettő körül kezdődött, és „faragatlan bunkók hülye viselkedésének” nevezte az egészet.

Az utazási ügynökként dolgozó utas azt is elmondta, hogy a verekedés nagyjából egy órán át zajlott, és a hajó ötödik emeletén kezdődött, majd az elsőn folytatódott. James szerint a helyzetet a hajó biztonsági személyzete végül rendezni tudta.

Végül a biztonságiak felvették a kapcsolatot a parti őrséggel, akik a manhattani kikötőbe kísérték a hajót, ahol a rendőrség már várt rájuk. A lapnak arról nem volt tudomása, hogy végül bárkit őrizetbe vettek-e.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű