Egy percre se hagyja ott gyermekét! – figyelmeztet a rendőrség

57 fokig is forrósodhat egy autó utastere. Ez egy otthagyott kisgyermek életébe is kerülhet.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen veszélyes a lezárt kocsiban hagyni a gyereket. Az utastér a napon percek alatt felforrósodik, még akkor is, ha az ablakot résnyire lehúzva hagyják – áll a police.hu-n.

Sajnos idén már tragédia is történt emiatt, a Tomajmonostoron buszban felejtett 50 fok is lehetett az óvodabuszban: az intenzíven küzdenek a 4 éves kislány életéért June 09. 07:28 4 éves kislány borzasztó történetével lapunk is foglalkozott. Meghalt a buszban felejtett kislány June 10. 11:00 Most a Budapesti Rendőr-főkapitányság készített figyelemfelhívó videót, melyben bemutatja, hogy mi történik a napon álló autóban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos