Egy szombathelyi kávézó teraszán élőben kérdezheti Nemény András polgármestert

Újraindul a Nyugat.hu „Nyitott szerkesztőség” sorozata. A mostanában szokatlannak számító közéleti esemény június 29-én (szerda) este lesz. Önt is várjuk!

Ha minden igaz, végleg lecsengett a pandémia, így immár semmi akadálya annak, hogy ismét elinduljon a Nyugat.hu Nyitott szerkesztőség sorozata.

A legközelebbi esemény június 29-én este lesz, amikor Ön is élőben találkozhat és kérdezhet Nemény András szombathelyi polgármestertől.

Kérdezői: Roznár Gyöngyi, a Nyugat főszerkesztője és Józing Antal, a Nyugat újságírója.
nyugat.hu

Kérdéseit előre elküldheti itt kommentben vagy a kontaktunk_KUKAC_nyugat_PONT_hu email-címre.

A nyilvános eseményt élőben közvetítjük a Facebookon, megnézheti itt az oldalunkon és később a Nyugat.hu YouTube csatornáján .
 • Helyszín : Szimfónia Kávézó, Zsinagóga Udvar
 • Időpont: 2022. június 29. szerda, 18:00
 • Nemény András több mint húsz éve részese a politikai életnek. 2000-ben, még az első Orbán-kormány alatt csatlakozott a Magyar Szocialista Párthoz, melynek később volt az alelnöke is, 2010-2014 között pedig országgyűlési képviselője. 2019 októberétől vezeti a várost az ellenzéki pártok helyi egyesületének (Éljen Szombathely!) támogatásával.

  Polgármestersége elején még biztosan nem tudta, hogy mekkora fába vágja a fejszéjét. Előbb jött a koronavírus-járvány, ami az egész világon keresztülhúzott sok számítást, majd az amúgy sem könnyű helyzetet még súlyosbították a sorozatos kormányzati elvonások.

  Az ellenzéki városok azóta elenyésző kompenzációhoz jutottak az államtól. A térség országgyűlési képviselőjével, Hende Csabával – akivel szemben kétszer is alulmaradt a választásokon – folyamatos vitájuk tárgyát képezi, hogy jön-e központi pénz Szombathelyre vagy sem.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet