Egy Vas megyei fürdő öltözőjében készített a meztelen nőkről fotókat és videókat

A tudtuk és beleegyezésük nélkül.

A Sárvári Járási Ügyészség különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint négy éven keresztül egy Vas megyei fürdő öltözőjében mobiltelefonjával 155 ruhátlan sértettről – tudtuk és beleegyezésük nélkül – készített fényképfelvételeket, illetve videófelvételeket és azokat otthonában, az asztali számítógépén tárolta - közölte szerda reggel a Vas Megyei Főügyészség.

A vádlott cselekményével jelentős érdeksérelmet okozott a sértetteknek. A Sárvári Járási Ügyészség felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását és pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló