Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egy videóban minden, amit tudni kell a vasi születésű propagandaminiszterről

Rogán Antal egyre ritkábban lép a nyilvánosság elé, és arról is egyre kevesebbet tudni, hogy pontosan mi az ő feladata a Fideszben, de a Telex.hu megpróbálta kideríteni.

Valamivel több mint négy éve történt már az az eset, mikor a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, Rogán Antal és akkori felesége helikopterrel utaztak Rogán Antal propagandaminiszter úgy kér bocsánatot a helikopterezése miatt, hogy közben ezerrel támad 2016. October 10. 18:28 el egy ismert magyar celeb esküvőjére. Az urizálást amúgy sem kifejezetten kerülő politikus ezután állt utoljára a sajtó elé, hogy megpróbálja megmagyarázni az esetet. Nem sok sikerrel.

A Vas megyei születésű Vas megyei KISZ titkárból nőtt a Fidesz meghatározó emberévé az újraházasodott Rogán Antal February 03. 15:25 politikus, akit a közbeszédben igen gyakran csak propagandaminiszterként emlegetnek, azóta végképp a háttérbe húzódott. Nem ad nyilatkozatokat, nem áll a sajtó elé, de még az utcán is csak a lesötétített kisbuszáról lehet felismerni.

Rogán Antal a szentgotthárdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban kezdte politikusi pályáját KISZ titkárként, de volt a Gazdasági és informatikai bizottság elnöke, V. kerületi polgármester is, mielőtt a kabinetiroda vezetője lett. Legutóbb pedig új felesége családjának mesébe illő meggazdagodása Rogán Antal új felesége családjának két hónap alatt lett milliárdos földvagyona February 03. 12:03 ügyében került elő a neve, de ekkor már ez sem volt elég horderejű ügy ahhoz, hogy előbújjon az irodából.

A Telex.hu videója most összefoglalja, hogy mit kell tudni a "bujkáló propagandaminiszterről" , és megpróbál utánajárni annak is, hogy mi is az ő valódi szerepe a Fideszen belül.

A videó tartalmáról:

 • Rogán Antal sajtószereplései a háttérbe húzódás előtt
 • A személye körül kipattant botrányok
 • Vezető kormánypárti politikusok nyilatkozatai Rogán Antalról
 • Török Gábor politológus beszél Rogán Antal munkájáról
 • A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjét próbálják lencsevégre kapni, mindhiába
 • Rogán Antal új felesége családjának hirtelen meggazdagodása
 • ❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
  Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
  Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
  Köszönjük nektek! ❤️

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Kapcsolódó cikkeink

  Vas megyei KISZ titkárból nőtt a Fidesz meghatározó emberévé az újraházasodott Rogán Antal

  A Nyugat újságírója könyvtári kutakodás közben bukkant anno az erről szóló dokumentumokra.

  Rogán Antal propagandaminiszter úgy kér bocsánatot a helikopterezése miatt, hogy közben ezerrel támad

  Kóka Jánost, Volner Jánost, magyargyűlöletet emlegetett, amikor a parlamentben kérdezték.

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet

  Tovább az oldalra