Egymilliót adna Márki-Zay Péter mozgalma a kirúgott tanároknak

Egyszeri támogatásról van szó.

Egyszeri juttatásként egymillió forintos támogatást ad a Márki-Zay Péter által vezetett Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) azoknak a pedagógusoknak, akiket kiállásuk miatt rúgtak ki - derült ki a mozgalom a Facebook-oldaláról.

Mint írják, azok a pedagógusok részesülhetnek a támogatásból, akik

akik kockáztatták az állásukat és bizonyítottan a politikai kiállásuk miatt veszítik el az állásukat, vagy fokozzák le őket, megvonják a megbízatásukat.

A mozgalom egyébként várja azokat a felajánlásokat, melyekből később finanszírozni tudják az állásukból kirúgott pedagógusok juttatását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet