Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

El akarta lopni a széfet, felgyújtotta a házat

35 millió forint kárt okozott.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szombathelyi Járási Ügyészség lőfegyverrel visszaélés, lopás és rongálás bűntette miatt emelt vádat azzal a rovott múltú férfival szemben, aki a vád szerint 2017 augusztusában behatolt a sértettek Vas megyei községben lévő családi házába, ahol a hálószobában lévő széfet a helyéről kicsavarozta, és ellopta a benne lévő értékekkel együtt.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A vádlott a széfből, valamint a lakóház különböző helyiségeiből összesen több mint 2,5 millió forint értékű ékszert, készpénzt, gázolajat, diktafont, gépjármű indító kulcsokat tulajdonított el.

Ezt követően a vádlott a lakóházban gázolajat locsolt szét, és meggyújtotta. A vádlott által okozott tűz miatt a lakóház egy része kiégett, és az ott lévő ingóságok is elégtek. A rongálással a vádlott több, mint 34 millió forint kárt okozott.

Ezt követően a vádlott 2017 őszén engedély nélkül lőfegyvereket, valamint lőszereket szerzett meg, és azokat Vas megyei lakásán tartotta. Az engedély nélkül tartott fegyvereket és lőszereket a nyomozó hatóság a vádlottnál tartott házkutatás során lefoglalta.A Szombathelyi Járási Ügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés