Már csak 100 kilométert kell lenyomnia a szombathelyi képviselőnek

A sapkája meg nagyon menő!

Mint már beszámoltunk róla, Elindult az El Caminóra Szombathely egyik legismertebb politikusa May 03. 10:46 Szombathely egykori alpolgármestere, a sokszínű politikai pályát bejárt Koczka Tibor elindult megjárni az El Caminót.

A jelek szerint jól halad, a következő közgyűlésre még vissza is érhet – Koczka ugyanis most is tagja a közgyűlésnek. A közösségi oldalán látható fotóhoz ezt írta:

Már csak 100 kilométer Santiago de Compostela

Aki pedig kíváncsi arra, milyen felszereléssel lehet megtenni a híres zarándokutat, megnézheti Koczka nagyon profinak tűnő outfitjét!

Forrás: Facebook / Tibor Koczka
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet