Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elakadt a ma reggeli Szentgotthárd - Szombathely között közlekedő vonat

Az utasok közel 1,5 órás késéssel érkeztek meg a célállomásra.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ma reggel 6 óra 6 perckor indult el a mentrendszerű vonat Szentgotthárdról Szombathelyre, a szerelvény azonban még mindig nem érkezett meg célállomására.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Olvasónk jelenleg is a vonaton ül Egyházasrádócnál, ahol fűtetlen vagonokban várják az utasok, hogy végre történjen velük valami. Közben a vonat ablakán fúj be a hó és a szél.

Nem sokat szigetel a vonatablak
nyugat.hu olvasó

A vonatnak 6 óra 53 perckor kellett volna beérnie Szombathelyre. A kalauz tájékoztatása szerint megfagytak a fékek, ezért nem tud továbbindulni a szerelvény.

8:05 Megérkezett a felmentő vonat!

Röviddel cikkünk megjelenése után megérkezett a felmentő vonat. Az utasok közel egy órás várakozás után átszállhattak egy érkező szerelvényre. Olvasónk fotói jól mutatják, hogy elég sokan ültek azon a gotthárdi vonaton, ami végül befagyott fékek miatt nem tudott továbbhaladni.

Megérkezett a felmentő vonat Egyházasrádóchoz
nyugat.hu olvasó

8:22 Megérkeztek az utasok Szombathelyre

Happy end a vége! Közel másfél órás késéssel, egy kényszerátszállással, de megérkeztek az utasok végre Szombathelyre. Kicsit ugyan átfáztak, de ezt leszámítva senkinek nem esett baja.

Megérkeztek az utasok Szombathelyre
nyugat.hu olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életmód

Hirdetés