Eléggé kifogyott az OMV az üzemanyagból

Ne lepődjön meg, ha nem jut üzemanyaghoz az OMV-kutakon!

"Egyre többször tapasztaljuk a helyi OMV-töltőállomások lefogyását" – közölte a vállalat a hvg.hu-val . Ennek oka, hogy a schwechati finomító leállása és a Duna alacsony vízszintje miatt az OMV nem tud elegendő üzemanyagot behozni a saját kúthálózata ellátására.

Mint a lapnak nyilatkozva kifejtették, az OMV az egyetlen olyan töltőállomás-hálózat Magyarországon, amely normál körülmények között Ausztriából biztosítja üzemanyag-ellátásának nagy részét. Ám jelenleg a schwechati finomító ideiglenes leállása miatt az OMV Hungária Kft. a szabadpiacról piaci áron, vagy a Moltól tudja biztosítani az üzemanyag-ellátást. Utóbbi viszont nem tudja növelni a szállítási mennyiséget az OMV felé.

A Mol úgy nyilatkozott, hogy a saját hálózatukban nincs készlethiány az "időszaknak megfelelő igényeket zökkenőmentesen" el tudják látni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság