Elesett és útra lógó lábakkal elaludt a kerékpárját toló férfi Szombathelyen

A mélyen alvó, vérző fejű férfihoz arra járók hívtak mentőt, akik kórházba szállították a sérültet.

Információnk szerint nem kerékpározva szenvedett balesetet, hanem a kerékpárját tolva esett el az a középkorú férfi, akihez járókelők mentek oda, segítő szándékkal.

Az eset a szombathelyi Kossuth utca elején történt
TM/Nyugat.hu

A férfi azonban már mélyen aludt, miközben a lába a Kossuth Lajos utcára lógott. Csak nehezen lehetett felébreszteni.

A mentők kórházba szállították az eleső, majd elalvó férfit
TM/Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy a sérült nem a fejsérülése, hanem "egyéb körülmények" miatt aludt el. Ébredése után már lehetett vele kommunikálni.

A férfi a biciklijét tolva elesett, majd elaludt az út szélén
TM/Nyugat.hu

A mentők bekötözték a fejsebét, majd kórházba szállították a férfit.

Egy járőr a belvárosi rendőrőrsre tolta be a kerékpárt
TM/Nyugat.hu
A kerékpárt és annak "rakományát" a belvárosi őrsre tolták be a rendőrök.
Egy járőr a belvárosi rendőrőrsre tolta be a kerékpárt
TM/Nyugat.hu
Fontos, hogy hasonló esetben ne fordítsák el a fejüket az emberek, hanem próbáljanak segíteni azoknak, akik bajba kerülhettek. Itt ugyan valószínűsíthetően nem a fejsérülése miatt aludt el a férfi, de volt már olyan eset, ahol a baleset okozójáról azt gondolták, hogy hangosan horkol a volánnál, miközben az illető valójában haldoklott. Hét éve beszélgettünk egy idős férfival is, aki betegsége miatt feküdt a földön és többen is elmentek mellette, segítségnyújtás nélkül. " Papa, nem kellene így beb*szni! " - mondta neki az egyik gyalogos, majd tovább ment.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló