Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életveszélyesen megsérült a beteg, akit társa bántalmazott az egyik az egyik szakosított otthonban

Azt hitte, hogy ellopta az ételét és italporát.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Vas Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette, és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2019 márciusában az egyik Vas megyei szakosított otthonban szóváltásba keveredett betegtársával, akiről azt hitte, hogy ellopta az ételét és italporát.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A vita után a vádlott a sértett fejét és testét többször megütötte, majd miután a sértett a földre esett, őt több alkalommal megrúgta, valamint a testét és a fejét megtaposta. A bántalmazás következtében a sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A szakosított otthon ápolónője lépett közbe, aki azért, hogy a sértett további bántalmazását megakadályozza, ellökte a sértett közeléből a vádlottat, aki emiatt dulakodni kezdett a közfeladatot ellátó személynek minősülő ápolónővel, majd arcul ütötte őt.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Törvényszék fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés