Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Életveszélyesen összeverte az élettársát egy hegyfalui férfi

Utána magára hagyta, a rendőrök hívtak hozzá mentőket.

A bántalmazott nő szomszédja értesítette a rendőrséget, ők hívták ki a mentőket Hegyfalura még tavaly májusban. Az asszonyt a férfi már a megtalálása előtti napon többször megütötte, megrugdosta, majd magára hagyta. A 44 éves férfi másnap sem hívott hozzá segítséget, inkább kitakarította a lakást, majd a nőt bezárta és ismét elment otthonról - tudósít a police.hu .

A szakértői vélemény szerint a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett és életét csak az orvosi beavatkozás mentette meg.

Az elfogása óta előzetes letartóztatásban lévő férfivel szemben az emberölés kísérlete miatt folyatott nyomozást a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte, a keletkezett iratokat a Vas Megyei Főügyészség részére vádemelési javaslattal küldték meg.

Címlapképünk illusztráció.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra