Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elismeréseket és ajándékokat kaptak a vasi katasztrófavédők

Nemcsak szolgálatot köszöntek meg, hanem születésnapokat is ünnepeltek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hivatalos oldalán számolt be a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról, hogy szeptember 8-án nem csak egyszerű havi katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és hivatásos tűzoltóparancsnoki értekezletet tartottak Szombathelyen. Bognár Balázs tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója ugyanis több elismerést is átadott a vasi katasztrófavédőknek Pintér Sándor belügyminiszter nevében.

Balogh Eszter tű.ftőrm./Vas MKI

Szolgálati jelet kapott szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért harminc év után Németh János tűzoltó alezredes, a Megyei Főügyeleti Osztály Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat kiemelt főelőadója.

Ajándéktárgyat kapott a katasztrófavédelem állományában végzett kiemelkedő munkája elismeréséül ötvenedik születésnapja alkalmából Roboz József tűzoltó alezredes, a Katasztrófavédelmi Hatósági Osztály szolgálatvezetője és hatvanadik születésnapja alkalmából Bauerné Kőhalmi Marietta rendvédelmi igazgatási alkalmazott, a Katasztrófavédelmi Hatósági Osztály szakügyintézője.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra